Tavakseni on tullut valmistaa kirjekuoria jätepaperista. Parhaat kuvat löytyvät yleensä sähköyhtiöiden tai vastaavien lähettämistä ilmaislehdistä, joissa on hyvällä paperilla kauniita kuvia nostattamassa yhtiön imagoa. Nyt aamupäivän luppohetket vei ihanien vaatteiden postimyyntikuvasto, joka oli pakko silputen jalostaa käyttöön. Rakastan muuten tuota vaatetustyyliä (joskaan en itse pukeudu siten)! Eipä olisi kyseisiin vaatteisiin silti varaakaan näin hoitovapaalla, mutta olen tilannut kuvastoa silti noiden inspiroivien kuvien vuoksi. Näistä kuorista puuttuu vielä valkoiset tarralaput joihin kirjoitetaan osoite, niitä kun ei juuri nyt ollut kotona. Tämä on oikein koukuttavaa askartelua, tällä hetkellä. Pikkuinenkin viihtyy hyvin "seikkaillun" ja liimaamisen parissa ja imuri laulaa taas (on se vaan siunattu vehje!).

1270240.jpg

1270229.jpg1270226.jpg

Päivällä kävimme pyllähtelemässä suojaisilla hangilla. Rakentelimme myös lumiukkoja pienimpien kanssa. Hampaat kyllä jo  putoilevat +2,5 asteen tihkusateessa. 1270232.jpg

Esikoisen ja kaverin iltapäivä sujui vauhdikkaasti kellarinmäessä lautaillen. Laskiaispullat kävivät kaupaksi kuuman mehun kanssa ja hernerokkaakin toki syötiin.

1270225.jpg

Kerrassaan mukava laskiaistiistai. Mukavaa eloa ja oloa myös Sinulle!