Rouva Risulinnun pesässä-blogista haastoi minut tähän. Ja vaikka vajaan vuoden vanhasta blogistani oli vaikea löytää täysin teemoihin liittyviä juttuja, vastaan ilomielin haasteeseen.

1. Laita viisi linkkiä viiteen aikaisempaan blogipostaukseesi. Niiden tulee liittyä näihin viiteen teemaan alla:

perhe -  Tämä se vaikutti perheeseen, sen eloon, oloon ja terveyteen oikein aika lailla. Nostan hattua kaikille pienten lasten vanhemmille, jotka tekevät suurta remonttia tai peräti rakentavat taloa itselleen. Minusta tuntui rempan aikana että lapsukaisemme olivat melkeinpä hunningolla.

ystävyys - Tätä tehdessä ajattelin ystäviäni. Jälleen kuitenkin kalenteri tuntuu olevan minua ja suunnitelmiani nopeampi. Miten minusta tulikaan näin hidas? (Kortit sentään lähtevät matkaan aamusella.)

rakkaus - Sydämellistä; rakkaus luonnon antimiin ja niiden hyödyntämiseen. Saada keskittyä tekemisen hetkeen.

mitä tahansa - Nytkin jalassa. Tunnen lähes varauksetonta tyytyväisyyttä upottaessani jakani näihin.

minä itse -  Esiinmarssini blogimaailmaan.    

2. Haasta viisi muuta blogaajaa tekemään sama. Yritä löytää ainakin kaksi uudempaa tuttavuutta, joihin voit näin tutustua paremmin.

3. Lue haastamiesi postaukset ja jätä halutessasi kommentteja.

Minä en tällä kertaa jatka haastetta eteenpäin. Hauskaa se olisi, mutta en kerrassaan ehdi. Haasteen saa ottaa mukaansa jos haluaa. Liitäthän silloin kommentteihin maininnan, niin tiedän tulla kurkkimaan.