Virkeä täti täällä kirjoittelee! Oltiin näet Isännän kanssa ihan kaksin viikonloppu täällä ja mm. täällä.

Ja Pikkuinen oli ensimmäistä kertaa yökylässä! Mummilassa oli mennyt päivällä ihan mukavasti, mutta yöllä oli "oma paikka" äidin ja isin välissä tullut mieleen. Ei olleet auttaneet kultaiset velipojatkaan vieressä, eivätkä ihanat koirat. Mummi ei juurikaan päässyt nukkumisen makuun.  Ja samaan aikaan kirahvijalkainen äiti kärvisteli terasseilla ja muualla toisten lapsukaisia katsellen (tosiaankin niitä oli liikkeellä myöhäiseen!)...  Noh, taisi sielä hauskaakin olla. Uskotteko? ;D (Nimimerkillä: Milloinkas viimeks...)

Ja käsityömäisiin aiheisiin: Koneen ollessa rikki jäi postaamatta muutama juttu. Ompelin tuolloin pikkuisille serkuksille neliöpipot. Saumurilla olisi saanut nopsaan siistiä, mutta onnistuivat nuo perus ompelukoneellakin. Tytön lakki on yksinkertainen, kiharoita kun päässä liehuu lämmikkeeksi riittämiin. Pojan lakki taas kaksinkertaisesta trikoosta (huomaa vauvamainen kuosi, tuli kiiruus tehdä sellaisesta vielä).691565.jpg

Keväällä kun kävin paikallisessa käsityöliikkeessä sieltä tarttui mukaani kerä mukavan näköistä lankaa. Saaja oli heti selvä vaikka malli ei. Marks& Kattensin Diva -langasta virkkasin lopulta pienelle kummitytölle oman bling bling-pontson. Äitinsä oli lapsena hanakka kimmeltävän perään ja niin on tytärkin kovasti prinsessa-tyyppiä. Valmistusvaiheessa itseäni kyllä hirvitti kun tuotos näytti aivan joulukuusen koristepunoksesta tehdyltä sumpulta. 

Viuh ja vauh!691551.jpg

Äidillensä vikkasin myös pontson keväällä ja loppulangoista simppelit ranteenlämmittimet. Ovat vain jääneet esittelemättä kuva kun on niin valju. 

498935.jpg

Varpikkaat jäävät vieläkin esittelemättä, vaikka lakkasin kynnet ja kaikki näin yömyöhään! Ne kun piilottelevat jossain tosi hyvässä tallessa. Ja tallentelen näitä juttujani taas tuttuun aikaan. Eikös tämä puolenyön jälkeinen aika ollutkin juuri niitä hetkiä kun vuodatuksessa ei suositella kirjoittamaan?