No johan on. Laskuri ei toimi! Ja niin kun se on ollut minulle ihana merkki siitä että joku käy sivuillani. Höh.

Tänään olin tuulettumassa. Keräsin kaadettujen puiden oksia tien vieressä olevasta metsiköstä. Kylläpä oli tylsää ja raskasta puuhaa! Reilu puoli tuntia jaksoin ja luovutin. Hain oksasakset ja kävin leikkaamassa nipun tuoreita pajuja, istuin pask'ojan pientareelle ja aloin vääntää pajua auringonpaisteessa. Olisiko ollut sulotuoksujen vika vai mikä, mutta paju ei suostunut taipumaan tahtoni mukaan. Ensimmäinen tekele lensi lepikkoon, toisen kelpuutin.

493127.jpg

Kiinnitin kuumaliimalla tuohon kieroon munaan höyheniä ja Cittarin kukkaosastolta ostamiani palluroita. Pussin kyljessä luki "sitruuna pot pour" ja hintaa oli muistaakseni 2,95e (puolen litran pussi). Lienevät jotain eksoottisia siemeniä tai pähkinöitä. Siltä ne ainakin näyttivät suorittaessani asiaankuuluvan tutkimuksen. Huomaan että oikealla olevasta pesästä puuttuu vielä tipulintu. Se täytyy vielä käydä laittamassa hautomispuuhiinsa jahka se saa ensin väriä kultaiseen pintaansa.

Kyllähän tämän kranssin teko tuuletuksesta kävi hyvinkin. Taas jaksaa yrittää lievittää Pikkuisen kurjaa oloa kun on saanut tuota omaa aikaa.