Ihana viikonloppu takana! Perjantai-iltana alkoi huovutuksen jatkokurssi kansalaisopistolla ja sitä jatkettiin lauantaina ja sunnuntaina. Osa lauantain annista meni sivu suun kun olin bookannut samalle päivälle täydennyskoulutus luennon, mutta venutin päiviä niin ettei se juuri haitannut.

Pää suorastaan hyrisee innosta ja uusista ideoista. Niin ja pesukone myös... Siellä pyörii nimittäin toinen vapaalankavanutus-huivini. On mielestäni hieno tekniikka tämä ja aion hyödyntää sitä aikanaan myös töissäni: luonnistaa melkeinpä jokaiselta jossain muodossa.

Ahneus iski kurssilla. Kaikkia tekniikoita piti päästä kokeilemaan ja villoja sun muita tarpeita ostamaan joten kassit pursuilivat kotiin lähtiessä. Samasta syystä useimmat työt jäivät keskeneräisiksi kotona viimeisteltäviksi. Kurssin antia olivat kaksi kisuhattua, huopapitsi, happovärjätyt villalangat (omien lapsuuden aikaisten lampaiden villoista), kaksi vapaalankavanutettua huivia ja intarsia-patalaput. Tämä kaikki kahdentoista kurssitunnin aikana. Hiukkasen iski paniikki useammassakin kohdassa kun en heti keksinyt mitä tehdä seuraavaksi. Uusia asioita tuli kuitenkin opittua mielestäni koko rahan edestä ja ylikin.

Erittäin onnellinen fiilis! Lisää tällaisia viikonloppuja kotiäidille!