<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

 1644342.jpg 1644341.jpg

Vetoketjulliset pikku-pussukat on valmistettu jämäkankaista. Ompelin lintu-kuosista talveksi tyynyn olohuoneen sohvalle. Yli jäänyt kangas tuli hyödynnettyä saman tien näihin pussukoihin, jotka saa kiinnitettyä poikien koulureppuihin välipalarahan säilyttämistä varten.

Iso lintupussi on itselleni, tilanteita varten jolloin käsilaukku ei sovi mukaan (Hui, eipä sitä silti kauas voi jättää!). Klipsillä saa senkin roikkumaan vaikkapa farkkujen vyölenkkiin. Pussin sisään mahtuu mainiosti kännykkä, huulirasva ja nenäliina tai rahaa.1644334.jpg

 

Kesäksi sohva sai väripilkukseen Laura Ashleyn kankaasta ompelemani tyynyt. Pyöristin kulmat ja ompelin koristenyörit saumoihin. Takana on tietysti vetoketju pesua varten.

Seinällä näkyvä taulu on aito liikennemerkki vuosien takaa! Se löytyi aikoinaan anoppilan vintin seinän välistä sitä purettaessa. Koettakaapa omaksua ajo-ohjeet kertalukemalla… Väitänpä ettei onnistu!1644339.jpg

 

I only shop for me, myself and I!

1644182.jpg 1644262.jpg

Sisko ja mina olemme kovia shoppailijoita. Paha vaan kun elämäntilanne ei tahdo millään tukea terapoivaa harrastustamme. Tästäpä sain idean näihin kukkaroihin, joiden sisältö on vain ja ainoastaan omaan käyttöön. Usein kun tahtoo vaatekaupassakin käymään niin että lasten tarpeet ajavat omien edelle. Jospa kassalla edes kukkaro pysähdyttäisi?

Nämä kukkarot ovat oiva esimerkki töistäni jotka tahtovat venahtaa. olin aloittanut ne jo syksyllä, tarkoituksenani antaa joululahjaksi. Ei ehtinyt – synttäriksi sitten (helmikuussa). Tulostin brenkkasi ja tuli paljon muuta, mutta nytpä valmistuivat sentään.  Toimitusaika näillä siis noin 9kk!

Kuvat on pienennetty eräästä mainoksesta ja tulostettu siirtoarkille, kuten myös itse kalvolle kirjoittamani teksti. kehysten kiinnittäminen oli yllättävän hankalaa ja tärväsinkin yhdet. Keksin avuksi ystävämme pikaliiman ja homma alkoi sujua.

Lempivärit löytyivät näihinkin jämäkankaista; minulle sininen, siskolle persikka. Erityisen herkun näköisiä kukkarot ovat kun raottaa suuta niin että vuorikankaat näkyvät.

1644332.jpg