1464301.jpg Tere!

Jouluhuovutuskurssilla aloittamani  Jänöpupu valmistui  jo pääsiäisen korvilla. Neulahuovutetun pupusen sisuksissa on muovitettua rautalankaa, jonka päälle käärittiin tavallista vanua. Se vähensi villan tarvetta huomattavasti ja toimii hyvin! Uutta minulle. Vartaloa voi myös hieman muotoilla taivutellen. Ylleen Jänöpupu puki lappuhaalarit (Isännän vanhasta lempipaidasta) sekä kaulahuivin, sataahan räntää. Pikkuinen omi Jänöpupun välittömästi vaatteiden valmistuttua.

Näppärästi näin kevään alkaessa sain valmiiksi myös Isännän pipon.  Lanka, Marks & Kattensin Higgin´s, oli ihanan halpa löytö käsityöliikkeen alelaarista – vain euron kerä! Hiukan kyllä ehdin haukkoa henkeä jännityksestä kun se loppui kesken puolessavälissä kavennuksia ja jouduin hakemaan kolmannen kerän, mutta siellä sitä kaupassa vielä oli ja piposta tuli pipo eikä panta.

Isännälle vaan ei tahdo minkään mallinen pipo sopia päähän ja taitaa tämäkin jäädä minun käyttööni. Kahden tyylin pipa on tehty Typyn Cousteau-ohjeilla. Jotain kyllä meni pieleen kun kavennukseni kaartuvat vasemmalle ohjeen oikean sijaan… Viisaammat valistakoon!

1464259.jpg    1464264.jpgHiukan haasteellista tuo oman pään kuvaaminen...

Lauantaina oli ihana ulkoilupäivä. Isot pojat viihtyivät pihalla ilta yhdeksään kavereiden ja toistensa kanssa, itsekin puursin pihatöitä reilun työpäivän verran lähes ilman taukoja. Isäntä(!) huolehti Pikkuisesta ja ruokapuolesta joten sain työrauhan. Työn nälkä kasvoi tehdessä, ”jospa tekisin vielä tuon ja tuon”… Tulosta syntyikin (mm. kukkapenkkien kevätputsaus ja lannoitus, kompostorien  tyhjennys ja sisäkukkien multien vaihto).

1464268.jpg    1464295.jpg

Päivällä puhaltanut tuuli laantui illaksi ja laulurastas innostui livertämään. Pojille veistelimme yhdessä jousipyssyt katajasta. Nuoli lensikin komeasti! llalla olin kovin tyytyväinen tulokseen, paikat särkivät ja posket helottivat.

Orvokit istuttelin noin viikko sitten. Tänä aamuna näky oli hiukan surkea. Toivottavasti eivät ota nokkiinsa tästä takapakista!

1464347.jpg    1464315.jpg

 

1464343.jpg     1464445.jpg Oven vanha sydän sai sisuksiinsa pussitetun orvokin ja tuijaa. Vitosen orvokkipackista riitti kevättä vähän sinne ja tänne.

1464332.jpg

Saviruukun palaset-blogin  pitäjältä, Marilta, sain kannustavaa postia:

                                                                 1460699.jpg

 

Säännöt: Rules:<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

1.You have to nominate 5 blogs,which havent has this award before.
 Sinun tulee jakaa tämä tunnustus 5.lle blogille, joilla sitä ei vielä ole.

2.Each of the blogs must have a purpose!
 Jokaisella blogilla tulee olla tarkoitus!

3.The nominated blogs must make a link back to this page!
 Tunnustuksen saaneiden blogien tulee linkittää takaisin tälle sivulle!

4.The logo from the award must be put on their blog and it must link back to this blog.
 Tunnustuksen logon täytyy näkyä blogissa ja logosta on oltava linkki takaisin tähän blogiin

 

Ihania blogejahan on vaikka kuinka., valinta ei ole mitenkään helppoa. Yritin ottaa tällä kertaa tarkastelun alle minulle tuoreimmat tuttavuudet. Näillähän on tarkoitus!

Mutsin huono päivä

Kesän lapsi

Kirjakahvila

Punainen tupa

Tiina puikoissa

 

Aurinkoista kevättä ihan kaikille!