1369258.jpgNo ei sentään!

Lempikirppikseltäni löytyi eilen ihanat naisten?! mansetit (3,30€), rintakoru (2€), tyynyliina(0,60€) joka kokenee muodonmuutoksen sekä kahdet siistit lasten housut. Napit ovat tekeillä olevia tossuja varten (0,30€) ja liina oli ilmainen tahran vuoksi. Sen maltan siis silputa... Tällä kertaa en nähnyt ensimmäistäkään 1960-1970-lukuista juhlahametta tai muuta kiintoisaa. Joku muukin on siis keksinyt tämän ihanan puhtoisen kirpputorin jossa virret soivat vienosti taustalla.

1369223.jpg

Tämän liivin (kotimainen LP-product, 4€)löysin sieltä pari kuukautta sitten. Avarsin hieman hiha-aukkoja, päästen inhasta hienhajusta samalla, sekä siirsin rinnan muotolaskoksen osuvampaan paikkaan. Kieltämättä kokoa suurempi vaate olisi parempi, mutta käytän vetoketjua avoinna. Pillifarkkujen ja poolon kanssa tykkään tästä kovasti. Edellinen omistaja lienee käyttänyt mininä, hui!

Paljastetaanpa nyt samalla tuleva juhlamekkonikin samaisesta lähteestä. Takkia tuskin tulen käyttämään, mutta liivimekko istuu minulle mukavasti. Vain rusettia nauhoineen aion siirtää alemmas. Aitoa krimpleneä 12€.

1369261.jpg1369264.jpg

Vetoketju on näköjään jäänyt hiukan auki kainalosta eikä hovikuvaajani ole huomannut asiasta huomauttaa. Hän kyllä tietää itsekin omaavansa yleensä "silmää" ja pääseekin siksi avustajaksi tällaisiin juttuihin. Tässä vielä omakuva hänestä. Keskimäinen:1369286.jpg

Kaikille teille, jotka vältitte kahvin läikyttämiseltä koneelle julistettakoon arpajaiset!

Kirahvijalkaise kädet täyttää nimittäin 1 vuotta 15.3.08. Kertokaahan kommenttilaatikkoon parhaasta kirppislöydöstänne niin lupaan laittaa jotain pientä yhdelle onnekkaalle. Aikaa osallistumiselle on 22.3.08 asti.